dinsdag 10 september 2013

Slecht nieuws en goed nieuws

Lieve liefhebbers van de luisterliteratuur,

het slechte nieuws als eerste: Wij, Paul en Gerrie, stoppen na twee buitengewoon bijzondere jaren met het organiseren van de maandelijkse Voorleestheateravonden in Café de Hoofdmeester. Maarrrrrr! Er is ook goed nieuws.

De Voorleesevenementen zullen doorgaan in samenwerking met Horizonverticaal, georganiseerd door niemand minder dan vriend en voorlezer Joubert Pignon, die toch al nooit te beroerd was om de avond te redden. De eerste keer zal dit evenement, genaamd LT/HV plaatshebben op uw vertrouwde derde vrijdag van de maand, te weten 20 september a.s. in Horizonverticaal. De voorlezende auteurs zijn dan: Thomas Verbogt, Elke Geurts, Mirjam Brandenburg, en Thomas Heerma van Voss.

Het ligt in onze gezamenlijke bedoeling om deze avonden circa 4 x per jaar te organiseren.
Dat het voorleesstokje zo snel wordt overgenomen is ons een zegen. En er is meer!

Want dat ('er is meer') is meteen ook het thema van het eerste Koresteijn-festival. Zij pakken uit met een heuse voorleesmarathon, met grote namen als Joubert Pignon, Sylvia Hubers, Jan Heijer en Gerrie Hondius.
Dit sympathieke festival is al aanstaande zaterdag 14 september, van 17.00 - 22.00 uur.
Voor het complete programma en het adres, klik op de vorige link, en wees er zelf bij.

Deze nieuwe enthousiaste stichting kan uw steun goed gebruiken. Voel u dus een ware mecenas, wees genereus, en steun dit project.

Wij vinden dat de goede berichten het slechte nieuws meer dan compenseren, en wij verheugen ons in het volste vertrouwen op de voorleestoekomst. Wees erbij en leest het voort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten