zondag 24 februari 2013

Boekenballotage

wij bekennen, het was ons ontgaan: de vaste derde vrijdag van de maand valt in de maand maart (15) samen met het beruchte Boekenbal. Nu wordt weliswaar niet iedere schrijver daarvoor uitgenodigd, maar juist voor die stakkers organiseren veel uitgevers ook nog zoiets als een boekenbalbuffet, zodat ze niet verbitterd thuis hoeven te tandenknarsen, of vertwijfeld de handen ten hemel hoeven te heffen onder het uitroepen van 'Waarom? Waarom níet? Waarom ík niet???'
Al met al hebben dus ernstig veel schrijvers al iets in hun balboekje staan, die avond. Er zijn wel overwegingen geweest om de derde vrijdag dan te verzetten, maar na rijp beraad heeft de organisatie in al haar wijsheid besloten dat maart geen Voorleestheatermaand wordt. De mededeling is dus: Op vrijdag 15 maart geen Voorleestheater. Laat dat u er niet van weerhouden om gewoon een lekker hapje te eten bij de Hoofdmeester.

Wij zien u heel graag terug op vrijdag 19 april, want de programmering daarvoor is bijna rond en belooft weer veel goeds. Hopelijk kunt u zo lang wachten. Wij houden u op de hoogte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten