dinsdag 7 mei 2013

Het programma van vrijdag 17 mei.

Opnieuw een bijzondere samenstelling van de avond kunt u verwachten, en opnieuw heel anders dan alles tot nu toe. De volgende auteurs zullen voorlezen uit eigen werk:
Elise van der VeldeElise van der Velde, tekstschrijfster, copywriter en schrijfster van het blog gehandicapt kind, over haar spastische maar slimme zoon Ties. Deze zomer komt haar boek ‘Mijn kind heeft een handicap, hoe moet het verder?’ (werktitel) uit bij Uitgeverij Van Gorcum.Gitta Veraart
Gitta Veraart, schrijfster van het blog Juul is anders, heeft inmiddels helaas moeten afzeggen. Haar plaats wordt ingenomen door Gerrie Hondius.

Nop Maas, Nederlands literatuurhistoricus, vooral bekend als de biograaf van Gerard Reve, maar ook als amateurdrukker en schrijver van kort opmerkelijk proza.
Nop Maas


Het thema van deze aflevering is Kopen - en het is dus zeer de vraag of een van bovengenoemde auteurs zich zal bezighouden met hun gebruikelijke onderwerpen.
Djanko

Zang en muziek worden verzorgd door Djanko, in het dagelijks leven cartoonist van o.a. De VPRO-gids, maar daarnaast getalenteerd liedschrijver en -vertolker. Hij werkt hard aan zijn eerste cd, waarvan het voorspelde succes hem mogelijk naar een heel nieuwe carrière zal leiden.

Alles is dus anders, en alle deelnemers laten zich bovendien van hun andere kant zien. U kunt als eerste al dit talent ontdekken. Daarbij maken wij de kanttekening dat het eerdere werk van Nop, alledrie de delen van de Gerard Reve-biografie, dit keer te winnen zijn in onze maandelijkse loterij, met dank aan Boekhandel Athenaeum. Weliswaar per deel - dus kom met zijn drieën en maak meer kans.

Wij zien u graag verschijnen in café De Hoofdmeester, zijlstraat 18 in Haarlem, vrijdag 17 mei a.s., om 20.30 uur.

Fijn voorjaar!Gerrie Hondius

Geen opmerkingen:

Een reactie posten